scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Vondst stoffelijk overschot Noordzee

Vondst stoffelijk overschot Noordzee

VLIELAND- Op de Noordzee, ten noorden van Vlieland is dinsdagmiddag het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Dit maakte de politie dinsdagmiddag bekend via Twitter. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen door een viskotter dat onderweg was naar hun visgebied.

Direct nadat de melding aan de VC Brandaris gedaan was werd de politie op de hoogte gesteld van de vondst. Het Kustwachtcentrum heeft het kustwachtvaartuig 'Guardian' ter plaatse gestuurd om te assisteren. Vanaf de haven van Harlingen werden politiemedewerkers met behulp van KNRM-reddingboot 'Wiecher' overgevaren naar de reddingboot 'Arie Visser'. Deze is naar de locatie van het stoffelijk overschot gevaren waarna het lichaam aan boord van de reddingboot is genomen. Daarna is het lichaam overgebracht naar de haven van Harlingen. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit en herkomst van de overleden persoon.

Tags: noordzee, KNRM, politie, vlieland

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!