scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Stoffelijk overschot op strand Terschelling

Stoffelijk overschot op strand Terschelling

TERSCHELLING- Op het Noordzeestrand van Terschelling, ter hoogte van Paal 8 is dinsdagochtend het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Direct na het aantreffen van het stoffelijke overschot werd de politie over de vondst ingelicht waarop zij ter plaatse gingen.

De Landelijke Eenheid Politie heeft samen met de KNRM het lichaam geborgen en later op de dag overgebracht naar de haven van Harlingen.  Er zal onderzoek naar de identiteit van het het slachtoffer plaatsvinden. Een week eerder sloeg een opvarende van een cruiseschip overboord boven Vlieland. 

Update

Inmiddels heeft de politie bevestigd dat het gaat om de 81-jarige man met Duitse nationaliteit die vorige week overboord sloeg van een cruiseschip op de Noordzee.

Foto header: Landelijke Eenheid Noordwest

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!