scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Stormschade Doeksen Harlingen

Stormschade Doeksen Harlingen

HARLINGEN- De stormachtige wind heeft op tweede paasdag voor stormschade bij Rederij Doeksen aan de Waddenpromenade in Harlingen gezorgd. Een grote tent die als vertrekhal diende waaide kapot door de zware windstoten. Er waren op dat moment geen passagiers in de tent aanwezig.

De tent stond al geruime tijd opgesteld om reizigers meer ruimte te bieden in verband met de coronamaatregelen. Bij een eerdere storm sneuvelde ook al een tijd die stond opgesteld bij Rederij Doeksen op Vlieland. De politie sloot de Waddenpromenade tijdelijk af omdat er delen van de tent los dreigde te waaien. Later zal de tent opgeruimd worden.

Stormschade Doeksen Harlingen

Stormschade Doeksen Harlingen

Stormschade Doeksen Harlingen

Tags: Harlingen, storm, stormschade, windstoten, Rederij Doeksen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!