scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Stroomuitval door brand elektriciteitshuisje

Stroomuitval door brand elektriciteitshuisje Harlingen

HARLINGEN- Door een brand in een elektriciteitshuisje aan de Hugo de Grootstraat heeft donderdag een groot deel van Harlingen zonder stroom gezeten. Even na 19:00 werd de brand door buurtbewoners ontdekt nadat er rook uit het huisje kwam. De brandweer van Harlingen werd gealarmeerd. 

Zij hebben ter plaatse de omgeving veiliggesteld. Pas nadat er een medewerker van netwerkbeheerder Liander ter plaatse was gekomen en de stroom had uitgeschakeld kon de brandweer de brand blussen. Ruim 2000 inwoners hebben enige tijd zonder stroom gezeten. Liander heeft een aggregaat ingezet voor de huishoudens waarbij de stroomvoorziening nog niet hersteld kon worden.

Tags: Harlingen, brandweer, stroomstoring

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!