scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Tall Ships Races Harlingen 2022

Tall Ships Races Harlingen 2022

HARLINGEN- Harlingen omarmt derde editie van ‘s werelds grootste zeilevenement: The Tall Ships Races. In 2014 en 2018 mocht Harlingen zich gaststad noemen van dit zeilevenement en ook 2022 mag aan dat rijtje worden toegevoegd. Havenstad Harlingen is het decor bij uitstek om de machtige schepen welkom te heten.

Het is de enige zeehaven van Friesland en daarom de uitgelezen plek voor dit grootse nautische festijn. Daarnaast heeft de stad aantoonbare ervaring met grote evenementen als de Friese Havendagen en de Visserijdagen. Tijdens het verblijf van de Tall Ships worden er zowel voor het publiek als voor de crew activiteiten georganiseerd op de kade en op het water. Op onze speciale 'Tall Ships Races Harlingen 2022 pagina' kunt u dit evenement volgens via de webcamstreams, de online live scanner en de foto's & video's die wij maken. Daarnaast vindt u nog veel aanvullende informatie over de Tall Ships Races Harlingen 2022. 

Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in Harlingen om de TSRH2022 met alle andere bezoekers te vieren!

Tall Ships Races Harlingen 2022 pagina

Tags: evenement, Harlingen, TSRH, TSRH2022, Sail

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!