scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

The Passion 2023 vanuit Harlingen

The Passion 2023 vanuit Harlingen

HARLINGEN- In 2023 vindt het grootse muzikale paasevenement 'The Passion' plaats in Harlingen, zo heeft KRO-NCRV laten weten. De 13e edititie van het muziekspektakel vindt plaats op 6 april (Witte Donderdag). De cast wordt begin volgend jaar bekendgemaakt.

Burgemeester Ina Sjerps laat weten bijzonder blij te zijn met de komst van het evenement: “Harlingen is trots dat T'he Passion 2023' vanuit onze mooie havenstad aan de Waddenzee wordt uitgezonden. Harlingen is dé zeehavenstad van Friesland met een monumentale binnenstad en een zeer rijke cultuurhistorie. Een evenement als 'The Passion' past wat ons betreft bij uitstek in een culturele stad aan zee. We laten Nederland dan ook graag kennismaken met de veelzijdigheid van onze gemeente en inwoners. Wij heten 'The Passion' én alle kijkers vanuit de rest van Nederland van harte welkom!”

Foto: Gemeente Harlingen - Jan-Willem de Venster

The Passion 2023 vanuit Harlingen

Tags: evenement, Harlingen, Passion

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!