scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Uitslaande brand garage Midlum

Uitslaande brand garage Midlum

MIDLUM- Een uitslaande brand in een garage naast een woning aan de Bernardlaan in Midlum heeft vrijdagochtend voor veel schade gezorgd. De melding kwam om 05:50 binnen bij de meldkamer brandweer. Er werd snel opgeschaald naar 'Middel-brand' waarop de korpsen Harlingen en Franeker gealarmeerd werden.

Bij aankomst van de eerste eenheden was de brand reeds uitslaand. De brand is ontstaan in de garage en dreigde over te slaan naar de woning en een naastgelegen garage. Brandweerlieden voerden een buitenaanval uit om het vuur onder controle te krijgen. Er kon worden voorkomen dat de brand zich uitbreidde. Vanuit de hoogwerker werden bluswerkzaamheden op het dak uitgevoerd. Na circa 40 minuten was de brand onder controle en werden er nabluswerkzaamheden verricht.

Woningbrand Bernardlaan Midlum

Woningbrand Bernardlaan Midlum

Woningbrand Bernardlaan Midlum

Woningbrand Bernardlaan Midlum

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!