scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto te water N393 Tzummarum

Auto te water Kleasterwei (N393) Tzummarum

TZUMMARUM– Op de Kleasterwei (N393) nabij Tzummarum raakte zaterdagavond kort voor 20:00 een auto van de weg en kwam op de kop in de naastgelegen vaart terecht. De enige inzittende kon hevig geschrokken het voertuig op eigen kracht verlaten. Ambupersoneel heeft de man onderzocht op verwondingen.

De brandweer van Franeker en Harlingen werden gealarmeerd om assistentie te bieden. Het oppervlaktereddingsteam (OVRT) van brandweer Harlingen heeft het water van de Easterbierrumer Feart nog doorzocht op eventuele andere slachtoffers Er werd niemand meer aangetroffen. De auto is door de brandweer uit het water getakeld en later door een berger afgesleept.

Auto te water Kleasterwei (N393) Tzummarum

Auto te water Kleasterwei (N393) Tzummarum

Auto te water Kleasterwei (N393) Tzummarum

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!