scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Wederom autobranden Harlingen

Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen

HARLINGEN- Twee auto's geparkeerd aan de Jonkheer A.F. de Savornin Lohmanstraat in Harlingen vatte vlam in de nacht van woensdag op donderdag. Rond 04:15 werd het vuur door buurtbewoners ontdekt waarop de brandweer van Harlingen gealarmeerd werd en ter plaatse ging.

Omstanders probeerden de vlammen nog te doven maar dit mocht niet baten. Een van de auto's stond nagenoeg volledig in brand. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was gingen beide auto's volledig verloren door de brand. Er zijn sterke aanwijzingen dat brandstichting de oorzaak is van deze branden. De afgelopen maanden zijn vaker auto's in Harlingen in vlammen opgegaan door brandstichtingen. De politie heeft deze zaken in onderzoek.

Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen

<p><img src="images/nieuws/2021/autobrand_savornin_lohmanstraat_harlingen_110221_1.jpg" alt="Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen" width="900" height="524" id="Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen" title="Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen" longdesc="Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen" /></p>

Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!