scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Weer nachtelijke brand Harlingen

Brand carport Koningin Julianastraat Harlingen

HARLINGEN- De afgelopen maanden woedden er diverse branden in Harlingen en ook in de nacht van dinsdag op woensdag moest de brandweer van Harlingen uitrukken voor een brand. Ditmaal vatte een voertuig en de carport waaronder het voertuig stond vlam in de Koningin Julianastraat in Harlingen.

De melding kwam rond 03:25 binnen en bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de carport. De brandweer kon overslag naar de woning voorkomen. Een aanhangwagen die naast de carport stond raakte wel zwaarbeschadigd. De politie doet ook onderzoek naar deze brand. Er wordt uitgegaan van brandstichting. Heef u iets gezien of gehoord bel dan met de politie op 0900- 8844. U kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000 (Zaaknummer 2021042712).

Brand carport Koningin Julianastraat Harlingen

Brand carport Koningin Julianastraat Harlingen

Brand carport Koningin Julianastraat Harlingen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!