scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Vlieland: brand op veerboot Midsland

Vlieland: brand op veerboot

VLIELAND- Aan boord van de veerboot 'MS Midsland' is zaterdagochtend brand uitgebroken. De veerboot lag aan de veersteiger op Vlieland nadat het schip de overtocht had gemaakt vanuit Harlingen. De brand in de machinekamer van het schip zorgde voor forse rookontwikkeling.

Bemanning en passagiers konden het schip tijdig verlaten. De brandweer van Vlieland ging na de alarmering ter plaatse en is aan boord van de veerboot gegaan. De brand was snel onder controle. Rederij Doeksen liet via Social Media weten dat de 'MS Midsland' de dienstregeling niet kon hervatten en dat er een vervangend schip geregeld was. Rederij Doeksen had eerder dit jaar ook al de nodige tegenslagen met hun veerboten. 

Foto's: Emma van Laar

Vlieland: brand op veerboot

Vlieland: brand op veerboot

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!