scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Drie auto's uitgebrand in Harlingen

Drie auto's uitgebrand in Harlingen

HARLINGEN- In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Harlingen drie auto's in vlammen opgegaan. De eerste melding kwam rond 02:30. Aan de Leeuwerik stonden twee auto's op enkele tientallen meters van elkaar in brand. Een van de brandende auto's stond dicht bij bebouwing. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg. Beide auto's moeten als verloren worden beschouwd. Rond 04:50 kwam er opnieuw een melding van een autobrand binnen op de Meldkamer Brandweer Noord-Nederland.

Ditmaal stond een auto aan de Groen van Prinstererstraat in brand. Ook deze auto ging verloren door de brand. De politie gaat bij deze branden uit van brandstichting. Zij zijn op zoek naar mensen die wellicht meer informatie hebben. Heeft u meer informatie omtrent deze autobranden bel met de politie op 0900-8844. Wilt u anoniem een melding maken bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of meldt via www.meldmisdaadanoniem.nl

Drie auto's uitgebrand in Harlingen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!