scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Drugsafval gedumpt in berm Klooster Lidlum

Drugsafval gedumpt in berm Klooster Lidlum

KLOOSTER LIDLUM- Zondagmiddag werden aan de Kleasterwei bij Klooster Lidlum een aantal vaten met onbekende inhoud aangetroffen door een voorbijganger. De politie werd over de vondst van deze vaten ingelicht. Omdat de politie het vermoeden heeft dat het om afval afkomstig van de productie van synthetische drugs gaat werd ook de brandweer ingeschakeld om vast te stellen of er gevaarlijke stoffen/dampen aanwezig waren. Na metingen bleek dat er geen gevaar voor de omgeving was.

De brandweer heeft samen met medewerkers van de Gemeente Waadhoeke de vaten geborgen. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de vaten.

Drugsafval gedumpt in berm Klooster Lidlum

Drugsafval gedumpt in berm Klooster Lidlum

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!