scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Drugslab Minnertsga ontmanteld

MINNERTSGA- Interventieteams van Politie Noord-Nederland hebben vrijdagochtend in Minnertsga een drugslab aan de Lange Dyk binnengevallen en vervolgens ontmanteld. Hierbij kregen zij onder andere ondersteuning van de Dienst Speciale Interventies (DSI), een politiehelikopter en de brandweer. 

In het drugslab werd amfetamine geproduceerd en was ten tijde van de inval in werking. Agenten vonden grondstoffen en een kleine hoeveelheid eindproduct. In het pand werden drie verdachten aangetroffen. Het gaat om een 71-jarige vrouw uit de gemeente Waadhoeke, een 50-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 41-jarige man uit Deventer. Zij zijn aangehouden en worden verhoord. Naar hun rol wordt verder onderzoek gedaan.

Foto's: SRFotografie

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!