scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Ravage na eenzijdig ongeval Franeker

Ravage na eenzijdig ongeval Franeker

FRANEKER- Dinsdagmiddag vond op de Burgemeester J. Dijkstraweg in Franeker een eenzijdig ongeval plaats. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer van Franeker gealarmeerd. De inzittende kwam vermoedelijk van de Burgemeester J. Dijkstraweg en reed vervolgens over de rotonde.

Hierbij raakte de auto een betonblok op de rotonde en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De auto raakte door de klap fors beschadigd. Van een beknelling bleek echter geen sprake.

De inzittende is gecontroleerd in de ambulance en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft tijdens het incident het verkeer geregeld.

Ravage na eenzijdig ongeval Franeker

Ravage na eenzijdig ongeval Franeker

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!