scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Ernstig ongeval A31 nabij Midlum

Ernstig ongeval A31 Midlum

MIDLUM- Op de A31, afslag Harlingen-Havens nabij Midlum vond vrijdagochtend een ernstig ongeval plaats tussen een vrachtwagen en een bestelbus. Door nog onbekende oorzaak reed de bestelbus tegen de achterzijde van de vrachtwagen. De bestuurder van de bestelbus raakte bekneld in zijn voertuig.

Ambulancepersoneel van twee ambulances kreeg assistentie van het personeel van de traumahelikopter (MMT). Ook Brandweer Franeker werd gealarmeerd om hulp te verlenen. De bestuurder kon na enige tijd uit zijn benarde positie worden bevrijdt. Vervolgens werd hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De A31 in de richting van Harlingen was ten tijde van het ongeval afgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het schip is later op de avond naar Harlingen gesleept.

Ernstig ongeval A31 Midlum

Ernstig ongeval A31 Midlum

Ernstig ongeval A31 Midlum

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!