scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Frans vliegkampschip participeert in Frisian Flag

Frans vliegkampschip participeert in Frisian Flag 2020

LEEUWARDEN- Het Franse vliegkampschip FS Charles de Gaulle doet mee aan de luchtmachtoefening Frisian Flag 2020. Deze oefening wordt jaarlijks gehouden vanaf Vliegbasis Leeuwarden. De website Marineschepen.nl heeft de bevestiging gekregen dat het schip vanaf de Noordzee zal participeren in deze oefening. De rol die het ruim 260 meter lange en recentelijk gemoderniseerde schip zal gaan krijgen is nog niet bekend gemaakt.  Zeer waarschijnlijk zullen ook andere marineschepen meedoen aan deze grote oefening.

Hoewel de officiele datums voor Frisian Flag 2020 nog niet bekend zijn is het de verwachting dat deze eind maart - begin april gaat plaatsvinden. Meer informatie over de FS Charles de Gaulle en de participatie aan Frisian Flag 2020 vindt u op Marineschepen.nl

Frans vliegkampschip participeert in Frisian Flag 2020

Foto: Franse Marine

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!