scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Kleine brand bij GGZ Harlingen

Kleine brand bij GGZ Harlingen

HARLINGEN- In de nacht van dinsdag op woensdag rukte de brandweer van Harlingen uit naar Medisch Centrum Harlingen (MCH) aan de Achlumerdijk. De meldkamer brandweer had vanaf deze locatie een brandmelding ontvangen. Ter plaatse bleek het te gaan om een kleine brand aan de buitenzijde van het pand.

Omdat het een zorginstelling betreft werd uit voorzorg het sein 'middel-brand' gegeven waarop ook het korps van Witmarsum werd gealarmeerd. Ondanks dat het brandje voor de nodig rookontwikkeling zorgde was de situatie snel onder controle. Enkele bewoners moesten tijdelijk hun kamer verlaten. Na grondige ventilatie werd het pand weer vrijgegeven door de brandweer.

Kleine brand bij GGZ Harlingen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!