scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Politie vindt zwaar vuurwerk Tzum

Politie vindt zwaar vuurwerk Tzum

TZUM- De politie heeft maandag op drie locaties in de gemeente Waadhoeke acties uitgevoerd. Via Meld Misdaad Anoniem kwam de melding binnen dat er vanuit die drie locaties mogelijk gehandeld zou worden in vuurwerk. Op één locatie in Tzum werden dozen vol met professioneel/zwaar vuurwerk aangetroffen.

Het gaat om een grote hoeveelheid. Op dit moment wordt uitgezocht om hoeveel het exact gaat. Ook op twee andere locaties zijn illegale spullen aangetroffen, waaronder vuurwerk. De politie hield drie verdachten aan, allen uit de gemeente Waadhoeke.

Bron: Politie Noordwest Friesland

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!