scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Scannernet.nl is weer online!

Scannernet.nl weer online!

HARLINGEN- Heugelijk nieuws: Scannernet.nl is weer online en sterker nog: de site is voor een groot deel vernieuwd. Vorige week ging de site offline door een cyberaanval. Eerder dit jaar waren wij al begonnen met het bouwen van een nieuwe website omdat de site (en de techniek erachter) sterk verouderd waren. Omdat de oude site niet meer 'gerepareerd' kon worden hebben wij besloten de nieuwste versie van Scannernet.nl 'vervroegd' online te zetten. Vele bezoekers vroegen zich de afgelopen week af of en wanneer Scannernet.nl weer online zou komen.

Zij spraken hun waardering uit voor de site en dat is precies waarom wij de site na 12 jaar nog steeds met veel plezier en toewijding maken. Samen met u als bezoeker gaat Scannernet.nl een mooie toekomst tegemoet.

De nieuwe website is al het goede van de oude site in een nieuw 'jasje'. In samenwerking met iFred Websites & Webdesign is een compleet nieuwe website ontworpen. Deze website blinkt uit in interactiviteit en toegankelijkheid. De frisse layout is uitnodigend en overzichtelijk. Omdat wij de nieuwe site versneld online hebben gezet zijn nog niet alle onderdelen van de site online of compleet functioneel. Wij gaan hier de komende tijd hard aan werken. Hieronder vindt u een overzicht welke items nog aangepast gaan worden:

  • Kleine layout-aanpassing (verwachting: 18 december gereed) ✔
  • Scannernet.nl Webshop online zetten (verwachting: 20 december gereed) ✔
  • Website responsive maken voor mobiel gebruik (verwachting: 1 januari gereed)
  • Downloads beschikbaar maken (verwachting: 15 januari gereed)
  • Fotogalerijen online (verwachting: 1 februari gereed) 

Bij het creëren van de nieuwe website hebben wij ondersteuning gekregen van iFred Websites & Webdesign. Het bijzondere van iFred is dat zij ook een foundation beheren die zich richt op hulp van mensen, families, coöperaties, e.d. in Gambia. In plaats van het verzenden van een factuur voor de  geleverde diensten wordt een donatie aan de foundation gevraagd. Uiteraard steunen wij dit geweldige initiatief en hebben wij uit dank een donatie gedaan aan de foundation. Wij willen u, als bezoeker van deze website vragen hetzelfde te doen. Dit kan via de website www.ifred.nl/foundation

Steun de iFred Foundation

Uw feedback op de website is uiteraard welkom. U kunt deze geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze Social Media kanalen.

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!