scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Vondst stoffelijk overschot Noordzee

Vondst stoffelijk overschot Noordzee

VLIELAND- Op de Noordzee, ten noorden van Vlieland is dinsdagmiddag het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Dit maakte de politie dinsdagmiddag bekend via Twitter. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen door een viskotter dat onderweg was naar hun visgebied.

Direct nadat de melding aan de VC Brandaris gedaan was werd de politie op de hoogte gesteld van de vondst. Het Kustwachtcentrum heeft het kustwachtvaartuig 'Guardian' ter plaatse gestuurd om te assisteren. Vanaf de haven van Harlingen werden politiemedewerkers met behulp van KNRM-reddingboot 'Wiecher' overgevaren naar de reddingboot 'Arie Visser'. Deze is naar de locatie van het stoffelijk overschot gevaren waarna het lichaam aan boord van de reddingboot is genomen. Daarna is het lichaam overgebracht naar de haven van Harlingen. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit en herkomst van de overleden persoon.

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!