scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Stormschade Doeksen Harlingen

Stormschade Doeksen Harlingen

HARLINGEN- De stormachtige wind heeft op tweede paasdag voor stormschade bij Rederij Doeksen aan de Waddenpromenade in Harlingen gezorgd. Een grote tent die als vertrekhal diende waaide kapot door de zware windstoten. Er waren op dat moment geen passagiers in de tent aanwezig.

De tent stond al geruime tijd opgesteld om reizigers meer ruimte te bieden in verband met de coronamaatregelen. Bij een eerdere storm sneuvelde ook al een tijd die stond opgesteld bij Rederij Doeksen op Vlieland. De politie sloot de Waddenpromenade tijdelijk af omdat er delen van de tent los dreigde te waaien. Later zal de tent opgeruimd worden.

Stormschade Doeksen Harlingen

Stormschade Doeksen Harlingen

Stormschade Doeksen Harlingen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!