scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Viskotter gestrand op Vlieland

Viskotter gestrand op Vlieland

VLIELAND- Maandagochtend strandde de viskotter 'Z-575' (Hein Senior) op het Noordzeestrand van Vlieland. Eerder op de ochtend had de kotter de haven van Harlingen verlaten om te gaan vissen op de Noordzee. Ter hoogte van Vlieland kreeg de kotter echter technische problemen

De 'Z-575' raakte stuurloos en belandde op het strand. Rederij Noordgat bood direct assistentie aan en ging met een aantal hulpverleningsvaartuigen ter plaatse. Doordat het afgaand tij was en de kotter inmiddels grotendeels droog stond lukt het niet meteen om de kotter vlot te trekken. Dit lukte maandagmiddag alsnog. Rond 15:00 werd de kotter vlotgetrokken. Nadere inspectie zal moeten uitwijzen of de kotter schade heeft opgelopen bij de stranding.

Foto's: Emma van Laar

Viskotter gestrand op Vlieland

Viskotter gestrand op Vlieland

Viskotter gestrand op Vlieland

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!