scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Nieuwsarchief
corner left-bottomcorner right-bottom

Nieuwsarchief

In het nieuwsarchief kunt u gearchiveerde nieuwsberichten van Scannernet.nl vinden

Met de zoekfunctie op deze pagina kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Kachel in brand woning Harlingen

Woningbrand Heiligeweg Harlingen

HARLINGEN- Een kleine brand in een houtkachel in een woning aan de Heiligeweg deed de brandweerkorpsen van Harlingen en Franeker op zaterdagavond uitrukken.  De melding van de brand kwam even voor 20:00 binnen bij de Meldkamer Noord-Nederland.  Hierop werden direct de beide korpsen gealarmeerd.

Omdat het een woning in de oude binnenstad van Harlingen betrof en er mogelijk nog mensen binnen waren werden twee tankautospuiten en een hoogwerker naar de locatie gestuurd. Het inzetadres bleek uiteindelijk niet in de Grote Kerkstraat maar aan de Heiligeweg te zijn. De brandweer van Harlingen was snel ter plaatse en kon vaststellen dat het om een kleine brand bij de houtkachel ging. De inzet van brandweer Franeker kon daarop geannuleerd worden. Brandweerlieden hebben de woning geïnspecteerd en geventileerd. Een betrokkene is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brand trok het nodige bekijks van omstanders.

Woningbrand Heiligeweg Harlingen 

Woningbrand Heiligeweg Harlingen

Woningbrand Heiligeweg Harlingen

Woningbrand Heiligeweg Harlingen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!