scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Tall Ships Races 2022 Harlingen
corner left-bottomcorner right-bottom

Tall Ships Races Harlingen 2022

Harlingen omarmt derde editie van ‘s werelds grootste zeilevenement

In 2014 en 2018 mocht Harlingen zich gaststad noemen van het internationale zeilevenement The Tall Ships Races. Nu mag ook 2022 aan dat rijtje worden toegevoegd. De Tall Ships Races bestaan uit een aantal etappes, waarbij verschillende Europese havens worden aangedaan. De historische havenstad Harlingen is het decor bij uitstek om de machtige schepen welkom te heten.

De Tall Ships Races zijn sinds 1956 een jaarlijks terugkerend evenementen waaraan talrijke tallships van over de hele wereld deelnemen. Het evenement is bedoeld om jongeren onder de 25 jaar kennis te laten maken met de zee en het zeilen op traditionele schepen. In 2022 is Harlingen een finishplaats van de Tall Ships Races, net als in 2014 & 2018. 

De historische havenstad Harlingen is het decor bij uitstek om de machtige schepen welkom te heten. Het is de enige zeehaven van Friesland en daarom de uitgelezen plek voor dit grootse nautische festijn. Daarnaast heeft de stad aantoonbare ervaring met grote evenementen als de Friese Havendagen en de Visserijdagen. Tijdens het verblijf van de Tall Ships worden er zowel voor het publiek als voor de crew activiteiten georganiseerd op de kade en op het water. Op deze pagina kunt u dit evenement volgens via de webcamstreams, de online live scanner en de foto's & video's die wij maken. Daarnaast vindt u nog veel aanvullende informatie over de Tall Ships Races Harlingen 2022.

Programma Tall Ships Races 2022 Harlingen

Info volgt.......

Kijk vooral ook nog op de officiele website van TSRH2022 voor meer info: Harlingensail.com

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!