scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Standard Horizon HX290 handheld marifoon

Standard Horizon HX290 handheld marifoon
Standard Horizon HX290 handheld marifoonStandard Horizon HX290 handheld marifoon


Geen voorraad

(Prijs: € 79,95)

De HX290 is de opvolger van de populaire HX280. De HX290 heeft een betere accu en is nog steviger gebouwd. Daardoor ligt de marifoon perfect in de hand. Hij heeft grote knoppen en ook de volumeknop is zelfs met handschoenen aan goed te bedienen. Het nieuwe accupack zorgt er voor dat u de HX290 langer kunt gebruiken dan zijn voorganger

Standaard wordt deze marifoon geleverd met een Lithium-Ion batterij, oplader en Engelstalige handleiding

  • Dual watch functie
  • Auto scan functie
  • Snelle toegang tot kanaal 16
  • Waterdicht volgens nieuwe IPX8 norm
  • Groot LCD-scherm

Deze marifoon kan niet worden voorzien van ATIS. Marifoon is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product (display bevat kleine, niet storende beschadiging)

<- Terug naar overzicht (maritiem)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!