scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Premier CB2000

Premier CB2000


Geen voorraad

(Prijs: € 37,95)

De Premier CB2000 is een praktische 27mc zendontvanger. Met de Premier CB2000 kunt u eenvoudig communiceren met anderen die in het bezit zijn van een 27mc zender/ontvanger. Het gebruik van CB-radiozendontvangers is vergunningvrij. De 27mc wordt compleet geleverd met:

  • Handmike
  • Voedingskabel

Eigenschappen:

  • 40 kanalen (FM)
  • Output: 4W
  • Scan-functie
  • Verlicht display
  • Instelbare squelch

Frequentiebereik:

  • 26.565MHZ-27.405MHz

27mc is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product

Heeft u meer (praktische) vragen over onze producten of onze webshop? Kijk ook op onze Frequently Asked Questions pagina

<- Terug naar overzicht 27mc)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!