scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Miniscan Magnetic (scannerantenne)

Miniscan Magnetic (scannerantenne)
3.57143 5 7 Product


1 product op voorraad
+

(Prijs: € 14,95)

.Compacte scannerantenne, met magnetische voet. Voor verbeterde ontvangst ten opzicht van standaard scannerantenne's. Wordt geleverd compleet met 2 meter flexibele RG-58 kabel en BNC-plug.

Eigenschappen:

  • Aansluiting: BNC
  • Frequentiebereik: 25-860 MHz.
  • Lengte: 32cm

Antenne is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 4,50 via PostNL indien er gekozen wordt voor verzending d.m.v. bubbelenvelop. Verzending via pakketpost is ook mogelijk. De verzendkosten bedragen in dit geval € 7,25 voor een standaard verzending (€ 8,95 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product

Heeft u meer (praktische) vragen over onze producten of onze webshop? Kijk ook op onze Frequently Asked Questions pagina

<- Terug naar overzicht (antennes)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!


Copyright © 2020 iFred