scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Externe speaker (scanner)

Externe speaker (scanner)
3.8 5 5 Product


Geen voorraad

(Prijs: € 12,95)

Compacte externe speaker. Speaker zorgt voor betere geluidskwaliteit en geluidsniveau ten opzichte van de meeste standaard speakers in o.a. scanners en marifoons.

Eigenschappen:

  • Max. audio vermogen 8 watt
  • Impedantie 8 Ohm
  • Afmetingen: 50x90mm
  • Kabel (lengte 150cm) met 3,5mm plug

Speaker is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 7,25 voor een standaard verzending (€ 9,20 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Luidspreker is nieuw

<- Terug naar overzicht (accessoires)

Heeft u meer (praktische) vragen over onze producten of onze webshop? Kijk ook op onze Frequently Asked Questions pagina

<- Terug naar overzicht (accessoires)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!