scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Icom HM-157 Commandmicrofoon

Icom HM-157 Commandmicrofoon
Icom HM-157 CommandmicrofoonIcom HM-157 Commandmicrofoon


Geen voorraad

(Prijs: € 79,95)

Geniet van volledige controle over uw Icom marifoon vanaf een externe locatie met de Icom HM-157 CommandMic microfoon. De CommandMic die comfortabel in de palm van uw hand past fungeert in feite als een tweede station op uw schip. Uitgebreide functies zoals een flinke ingebouwde LCD en een uitgebreide 11-knops behuizing. U kunt zelfs gebruik maken van de CommandMic om met het apparaat te praten als een intercom.

Standaard wordt deze microfoon geleverd met een standaard handleiding.

  • IPX7 waterdicht
  • 160 karakters LCD scherm
  • Plug&Play

Microfoon is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product.

<- Terug naar overzicht (maritiem)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!