scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Icom IC-M421 VHF marifoon

icom  ic m421 2
icom  ic m421 2icom  ic m421 1


Geen voorraad

(Prijs: € 109,95)

De ICOM IC-M421 is een eenvoudige marifoon compleet met DSC klasse D ingebouwd. Deze marifoon heeft bijna dezelfde afmetingen als de IC-M401E, en is waterdicht. De voorzijde is uitgerust met een speaker van 2Watt, 8 gemakkelijk bedienbare functie toetsen, distresknop, volume/aan/uit schakelaar, squelch schakelaar en een full dot matrix display. (25x63mm) Het display geeft het kanaal duidelijk weer en daaronder een 10-letterige omschrijving. De verlichting is in 4 stappen te regelen.

Standaard wordt deze marifoon geleverd met een Engelstalige handleiding.

  • Dual watch functie
  • Snelle toegang tot kanaal 16
  • IPX7 waterdicht
  • DSC-compatibiliteit

ATIS-code kan door ons tegen meerprijs geprogrammeerd worden. Marifoon is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product.

<- Terug naar overzicht (maritiem)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!