scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Comar SLR 200 dual-channel AIS-ontvanger

Comar SLR 200 dual-channel AIS-ontvanger
2.28571 5 7 Product


Geen voorraad

(Prijs: € 179,95)

De Comar SLR200 is een volwaardige 2-kanaals AIS-ontvanger. Via een NMEA aansluiting wordt deze verbonden met een hiervoor geschikte kaartplotter of laptop met navigatie software. Uiteraard heeft deze ontvanger een antenne nodig. Omdat AIS werkt in het frequentiebereik van de marifoon kan hiervoor een gewone marifoon antenne worden gebruikt. De SLR200 heeft een NMEA ingang en uitgang. Dit in tegenstelling tot veel andere die alleen een uitgang hebben. De ingang werkt met 4800 bps en de uitgang tot en met 38400 bps. Hierdoor kan een bestaande GPS worden aangesloten op NMEA ingang van de AIS-ontvanger en vervolgens worden doorgekoppeld aan de NMEA ingang op een RayMarine C of E scherm.Ontvanger wordt compleet geleverd met:

  • Handleiding (Engelstalig)
  • Voedingskabel
  • Seriele kabel (voor NMEA-output)
  • Ophangbeugel

Eigenschappen:

  • Voeding: 9 - 30 Volt DC
  • Frequenties: AIS 161.975 MHz & AIS 162.025 MHz
  • Antenne-aansluiting: BNC
  • NMEA-uitgang: 9 pin D socket

Ontvanger is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product.

Heeft u meer (praktische) vragen over onze producten of onze webshop? Kijk ook op onze Frequently Asked Questions pagina

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!