scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

EasySplit VHF marine antenne splitter

EasySplit VHF marine antenne splitter
EasySplit VHF marine antenne splittereasysplit_2EasySplit VHF marine antenne splitter
4 5 1 Product


Geen voorraad

(Prijs: € 59,95)

Met de Smart Radio VHF antenne splitter is het mogelijk om een bestaande marifoonantenne bovenin de mast ook te gebruiken voor een AIS ontvanger. De VHF spitter is beveiligd voor marifoons met een zendvermogen tot 30 Watt. Let op dat de VHF-splitter op de 12 Volt staat en met een AIS-ontvanger verbonden is als de marifoon aanstaat, anders functioneert deze niet en kan er bij zenden schade ontstaan aan uw AIS-onvanger en aan de VHF-splitter zelf. Splitter wordt compleet geleverd met:

  • Handleiding (Engelstalig)
  • Voedingskabel
  • Verbindingskabels (1x BNC & 1x PL)

Eigenschappen:

  • Voeding: 9 - 16 Volt DC
  • Antenne-aansluiting: BNC & UHF

Splitter is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 7,25 voor een standaard verzending (€ 9,20 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product.


Heeft u meer (praktische) vragen over onze producten of onze webshop? Kijk ook op onze Frequently Asked Questions pagina


<- Terug naar overzicht (maritiem)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!