scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Icom DS-100 VHF DSC-controller

Icom DS-100 VHF DSC-controller
Icom DS-100 VHF DSC-controllerIcom DS-100 VHF DSC-controller
3.53333 5 15 Product


Geen voorraad

(Prijs: € 139,95)

Met de DS-100 receiver introduceert Icom de nieuwe DSC Class D controller met ingebouwde 70 kanalen scan ontvanger. Ontworpen voor o.a. het gebruik met de IC-M401 en IC-M503. De DS-100 is compact en erg gemakkelijk in gebruik.

Standaard wordt deze ontvanger geleverd met een standaard handleiding.

  • IPX7 waterdicht
  • 160 karakters LCD scherm
  • Antenne-aansluiting: UHF
  • Ophangbeugel ontbreekt

Ontvanger is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product.


Heeft u meer (praktische) vragen over onze producten of onze webshop? Kijk ook op onze Frequently Asked Questions pagina


<- Terug naar overzicht (maritiem)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!