scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Icom IC-M23

Icom IC-M23
Icom IC-M23icom_ic_m23_2


Geen voorraad

(Prijs: € 79,95)

Icom was de eerste fabrikant die een handheld marifoon ontwikkelde en komt nu met een nieuwe generatie drijvende handheld marifoons. De Icom M23 is de kleinste drijvende handmarifoon in de markt. Deze smalle en lichte marifoon heeft een flitslicht die aan springt als hij in contact komt met het water. De Icom M23 wordt standaard geleverd met een 3.7V Lithium-Ion accu om het gewicht van de handheld te verminderen. Met deze accu kan de Icom M23 ongeveer 10 uur werken. De AquaQuake functie zorgt er voor dat er geen water op de speaker blijft staan. Dit zorgt er voor dat de Icom M23 ook tijdens regen duidelijk hoorbaar blijft. Bij contact met water zal er een ingebouwde LED op de portofoon knipperen.

Standaard wordt deze marifoon geleverd met een Lithium-Ion batterij, oplader, riemclip en draagkoord. Tevens originele handleidingen aanwezig.

  • Dual en Tri watch functie
  • 4-step power saver
  • LCD toetsen verlicht
  • Snelle toegang tot kanaal 16

ATIS-code reeds geprogrammeerd. Kan door ons gewijzigd worden in een door u op te geven ATIS-code (Kosten: € 34,95). Marifoon is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product

<- Terug naar overzicht (maritiem)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!