scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Midland Pacific handheld marifoon

Midland Pacific handheld marifoon
Midland Pacific handheld marifoonMidland Pacific handheld marifoon


Geen voorraad

(Prijs: € 29,95)

Eenvoudige en makkelijk bedienbare marifoon van Midland zonder ATIS. De Midland Pacific is de nieuwste VHF portable transceiver. Het toestel is compleet gebaseerd op de regels van de Europese wetgeving. De Midland Pacific heeft alle specificaties die u nodig heeft.

Standaard wordt deze marifoon geleverd met afneembare antenne, Engelstalige handleiding en oplader.

  • Groot LCD display met backlight
  • Afneembare antenne
  • Snelle toegang tot kanaal 16
  • Koptelefoonaansluiting

Deze marifoon kan niet worden voorzien van ATIS. Marifoon is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product (marifoon bevat gebruikerssporen)

<- Terug naar overzicht (maritiem)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!