scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Webshop
corner left-bottomcorner right-bottom

Scannernet.nl Webshop

In onze Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Verzending vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Smart Radio SR161 one-channel AIS-ontvanger

Smart Radio SR161 one-channel AIS-ontvanger
5 5 1 Product


Geen voorraad

(Prijs: € 99,95)

De Smart Radio SR161 is een betaalbare 1-kanaals AIS-ontvanger met aansluitmogelijkheid voor een externe GPS en een uitgang voor kaartplotters en kaartsoftware pakketten Uiteraard heeft deze ontvanger een antenne nodig. Omdat AIS werkt in het frequentiebereik van de marifoon kan hiervoor een gewone marifoon antenne worden gebruikt. Ontvanger wordt compleet geleverd met:

  • Handleiding (Engelstalig)
  • Voedingskabel
  • Seriele kabel (voor NMEA-output)

Eigenschappen:

  • Voeding: 9 - 15 Volt DC
  • Frequenties: AIS 161.975 MHz of AIS 162.025 MHz
  • Antenne-aansluiting: BNC
  • NMEA-uitgang: 9 pin D socket

Ontvanger is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product.

<- Terug naar overzicht (maritiem)

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!